Om Bifrost

Hvad er Bifrost?

Bifrost er en ungdomsorganisation, der arbejder for at udvikle børn og unge til at blive kreative, reflekterende individer. Det gør vi ved hjælp af kreative aktiviteter, såsom live- og bordrollespil, wargaming, cosplay, milsim, bræstpil og reenactment. Aktiviteterne finder sted i vores lokalforeninger over hele landet.

Bifrosts formål:

Bifrost har til formål…

….. At udvikle børn og unge til at blive empatiske og kreative mennesker der aktivt arbejder for at skabe fællesskaber, oplevelser og bruge det de lærer til at tage aktiv del i det danske og internationale samfund.

….. Som medlemmer kan Landsforeningen optage børn, unge og voksne, der tilslutter sig Bifrost formål og bruger Bifrosts metode til at styrke deres handlekraft, empati, refleksion og skaberglæde.

Bifrosts kodeks:

1. Der er altid plads til en til
  2. Man er altid medskaber af sin oplevelse
  3. Man skal behandle alle med respekt
  4. Man skal altid vise hensyn
Strategi

Nedenfor kan du se den nuværende strategi, samt tidligere.

Strategien for 2021-2022 “Guld og Grønne skove” kan downloades her

Strategien for 2018-2020 “Vores Bifrost. Mere Bifrost” kan downloades her

Strategien for 2015-2017 “Fremtidens lokalforening” kan downloades her

Strategien for 2013-2014 “Unite the clans” kan downloades her

Før starten af regnbuen

Bifrost blev stiftet i 2003 under navnet Landsforeningen for Levende Rollespil (LLR). Siden da har landsforeningen udviklet sig fra at fokusere på en bestemt fritidsinteresse til at favne en større række aktiviteter, der blandt andet inkluderer cosplay, figurspil og meget mere.

Bifrosts ledelsesberetning

Du kan hente Bifrosts følgebrev 2019 her