Sådan starter man en forening

Foreningsguiden: Sådan opretter du en lokalforening

Dette er Landsforeningen Bifrosts officielle guide til, hvordan man både opretter en forening og samtidig indmelder den i Bifrostfællesskabet; alt sammen på én og samme tid!

Inkluderer både vejledning og inspiration
I starten af guiden vil der være information om, hvad en forening er og fordelene ved at skabe én, efterfulgt af den praktiske udførsel trin for trin, i hvordan man laver en lokalforening i ‘klassisk’ forstand med bestyrelse, CVR-numre, kommunestøtte og vedtægter.

Men husk, at der er rigtigt mange måder at have en forening på, og i sidste ende skal I finde ud af, hvad der præcis fungerer for jer. Derfor kan guiden både bruges som lineær rettesnor eller simpel inspiration.

God læselyst!

Guiden kan downloades i word her.
Guiden kan downloades i pdf her.

Hvis man savner nogle kammerater at læse med, eller bare en god video at starte på, kan man med fordel se rollemarotternes video om forenings-guiden!

Man kan se alle ‘rollemarotternes’ videoer her.

Sidst opdateret den marts 16, 2021 af Bifrost