Fra computermus til naturkriger!

Vi ruster nye naturkrigere!

“Fra computermus til Naturkriger”  er Bifrosts naturprojekt i samarbejde med friluftsrådet. Projektet handler om at give flere børn og unge mulighed for og lyst til at komme ud i naturen og blive en del af et større socialt fællesskab, hvor de kan udvikle sig som mennesker.
For at dette kan opnås vil vi give unge og deres lokalforeninger redskaberne og evnerne til at skabe arrangementer og kampagner for tusindvis af børn. Dette inkludere viden om projektstyring, kreativ udvikling og håndtering af pressede situationer.

Projektet arbejder på:
Opstart af juniorkampagner i lokalforeningerne!

Uddannelse og rustning af ungledere!

Få flere børn og unge ud i den danske natur!

Vil I være med?

Har jeres lokalforening drømme om at opstarte jeres egne børnerollespil eller børnekampagner?

Mangler i gode råd til fondsøgninger af kostumer, uddannelse af ungledere eller noget helt tredje, for at kunne indtage naturen?

Så ring eller skriv til Jonathan, der står klar til at hjælpe!

Jonathan "Owen" Vesth

Projektleder