Wargaming

Hvad er Wargaming?

De fleste kender til forskellige former for figurspil, men det er de færreste, der har set en 2000 point hær af Space Marines. I wargaming eller figurspil, som det også kaldes, tager hver spiller kontrol over en hær af figurer, og leder dem igennem en spilleplade med håbet om at få sejren.

Målet for et spil wargaming afhænger meget af hvilken type spil man spiller. Målet kan være forskellige objectives man skal opnå for at vinde, men det kan også være en simpel free-for-all, hvor man bare skal nedkæmpe modstanderens hær. En hær kan bestå af alt fra giganstiske mechs og maskiner til orker og mennesker, det afhænger meget af hvilken setting man spiller i.

Udover spillet findes der også en kæmpe social miljø rundt om wargaming, der er både store konkurrencer, men også mindre hyggeaftner, hvor man måske maler sin hær sammen.

Så mangler du en at bekrige? Så kan du finde vores lokalforeninger nedenfor, hvor mange af dem blandt andet spiller wargaming. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte.