Puljer

Bifrost har i skrivende stund 2 forskellige puljer man kan søge året rundt.
Ønsker du at finde mere info om puljerne, klik da på den ønskede pulje i dropdown menuen.

Bifrost puljen

Bifrostpuljen støtter lokalforeningernes projekter økonomisk. Midler i puljen indsamles gennem sponsorater og donationer og fordeles af landsforeningens repræsentantskab efter følgende retningslinjer:

Udvekslingspuljen

Udvekslingspuljen er en pulje penge der sat af med det formål at skabe større mulighed for udveksling mellem spillere til rollespil. Man kan søge puljen for at dække sine rejseudgifter til danske rollespilsarrangementer. Den er startet til Bifrost generalforsamling 2015, hvor det blev besluttet at sætte 10.000 kr. af på 2016 budgettet. Udvekslingspuljen varetages af Udvekslingsudvalget, der ud fra puljens prioriteter godkender og administrerer puljen.

Vi glæder og til at modtage din ansøgning!